Kontaktinformation

Har du spørgsmål til Novavi kan du kontakte vores sekretariat på telefon +45 39 45 54 55 eller på mail novavi@novavi.dk eller sikker mail: sikkermail@novavi.dk.

Akut alkoholbehandling københavn.jpg

Akut alkoholbehandling København

Kender en, der har et alkoholproblem og derfor drikker for meget? Hvis du mener personen har brug for hjælp til akut alkoholbehandling, kan Novavi kontaktes på 39 45 54 55.

Novavi hjælper og behandler hvert år mere end 3000 mennesker, der ønsker at komme ud af deres alkoholdfhængighed og ændre deres forhold til alkohol. Vi tilbyder både akut alkoholbehandling København, samt alkoholbehandling på 11 behandlingssteder i Københavnsområdet og på resten af Sjælland.

Hvis du står og har behov for akut behandling, kan du også henvende dig direkte på et af vores behandlingssteder. Via dette link, kan du finde adresser og åbningstider på et behandlingssted nær dig.

Forskelle på ambulant alkoholbehandling og døgnbehandling

Ambulant alkoholbehandling betyder, at man har mulighed for at være i behandling og samtidig bo hjemme og passe sit arbejde, mens behandlingen foregår. Ambulant alkoholbehandling er gratis, så det vil ikke komme til at koste dig noget, at få hjælp til din alkoholafhængighed.

Hos Novavi er vores alkoholbehandlinge tilrettelagt ud fra Sundhedsstyrelsens foreskrifter. Ved døgnbehandling har man derimod roen til, at koncentrere sig helt og holdent til sin behandling, uden at skulle tage stilling til dagligdagens forpligtelser. Man kan restituere både fysisk og psykisk, efter et længere alkoholmisbrug, mens læger, sygeplejersker, psykiater og psykolog er en del af det daglige behandlingsteam. Ved ambulant behandling, er der selvfølgelig den store fordel, at borgeren kan fortsætte sit normale liv, mens man er i behandling.

[this div will be converted to an iframe]
×