Kontaktinformation

Har du spørgsmål til Novavi kan du kontakte vores sekretariat på telefon +45 39 45 54 55 eller på mail novavi@novavi.dk eller sikker mail: sikkermail@novavi.dk.

Akut hjælp til alkoholiker.jpg

Akut hjælp til alkoholiker

Har du hørt om Novavi? Hvis ikke, kan vi fortælle, at Novavi er Danmarks største udbyder af alkoholbehandling og stofbehandling. Hvert år hjælper og behandler vi mere end 3000 mennesker, der har brug for hjælp til at komme af med deres alkoholafhængighed og sige farvel til misbruget. Vi tilbyder akut hjælp til alkoholiker og udbyder både døgnbehandling og ambulant behandling på 11 behandlingssteder i København og på Sjælland. Hvis du akut mangler hjælp, er det muligt, at henvende sig direkte på et af behandlingsstederne og det hele foregår ganske anonymt.

Døgnbehandling eller ambulant behandling?

Det kan være svært at gennemskue, hvorvidt man selv har behov for døgnbehandling eller ambulant behandling. Man kan ikke sige, at den ene behandlingsform er bedre eller mere effektiv end den anden, så i stedet ser vi hos Novavi på, hvad der er den bedste løsning for den enkelte borger.

Den ambulante alkoholbehandling betyder, at man har mulighed for at være i behandling, mens man er i sit eget hjem og kan fortsætte sin dagligdag på job og med de daglige gøremål. Ambulant alkoholbehandling er desuden gratis og det er derfor omkostningsfrit at få hjælp til din alkoholafhængighed.

Ved døgnbehandling har man ro til at fordybe sig i sin behandling, uden at skulle tage stilling til dagligdagens forpligtigelser. Tilknyttet det daglige behandlingsteam er både læger, sygeplejersker, psykologer og psykiatere.

[this div will be converted to an iframe]
×