Gratis og anonym alkoholbehandling - ring 39 45 54 55

Har du alkoholproblemer tæt inde på livet? Novavi tilbyder gratis og anonym alkoholbehandling. Ring til os i dag, eller mød op på et af vores ambulatorier.

Her er vores ambulatorier
alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Sådan foregår alkoholbehandling hos Novavi

Hvis du vælger at gå i alkoholbehandling hos Novavi, indledes behandlingen ved første besøg på ambulatoriet, hvor du har en samtale med en alkoholbehandler. Hvis du har behov for abstinensbehandling eller anden medicinsk behandling, startes den også her.

1

Indledning af alkoholbehandling - ca. 3 individuelle samtaler med alkoholbehandler.

2

Det ambulante behandlingsforløb - samtaler ca. hver 14 dag + undervisning og evt. gruppebehandling

3

Efterbehandling - Individuelle samtaler med alkoholbehandling ca. hver 2.-4. måned.

Information om alkoholbehandling hos Novavi

Læs mere om alkoholbehandling i Novavi. Bliv klogere på, hvad vi kan gøre for dig og dine nærmeste, og find kontaktoplysninger på ambulatorier. Husk! alkoholbehandling hos Novavi er gratis og anonymt

Alkoholrådgivning og Alkoholbehandling til pårørende

I Novavi hjælper vi hele familien - naturligvis gratis. Her kan du læse om vores tilbud indenfor alkoholrådgivning og alkoholbehandling til pårørende.

Behandlingen med Antabus

Antabus kan motivere dig til at stoppe med at drikke. Novavi har lavet en folder, der forklarer, hvordan antabus indgår som en del af alkoholbehandlingen. Husk, du er altid velkommen til at ringe.

Novavi benytter Risolid i alkoholbehandlingen. Læs folderen her

Alkoholabstinenser kan give alvorlige fysiske og psykiske gener. Behandlingen med Risolid kan afhjælpe dette. Læs folderen, og husk! at du altid er velkommen til at kontakte Novavi - det er gratis.

Det Udgående Team (DUT) Hovedstaden

DUT er et samarbejde mellem professionelle behandlere fra Novavi og frivillige fra Landsforeningen Lænken, AA og Blå Kors. DUT tilbyder samtaler i hjemmet, på hospitaler og hos praktiserende læger.

Det Udgående Team (DUT) Sjælland

DUT er et samarbejde mellem professionelle behandlere fra Novavi og frivillige fra Landsforeningen Lænken, AA og Blå Kors. DUT tilbyder samtaler i hjemmet, på hospitaler og hos praktiserende læger.

Novavi Selvhjælpsgrupper i alkoholbehandlingen

Novavi samarbejder med Landsforeningen Lænken om selvhjælpsgrupper som et supplement til alkoholbehandlingen.

Novavi Ung Revers

Novavi Ung Revers er et tilbud til børn og unge, der er vokset op i hjem med alkoholproblemer eller stofproblemer. På flyeren kan man finde adresser og telefonnummer. Husk! at tilbuddet er gratis.

Profilpjece - om Fonden Novavi

Profilpjecen fortæller om alle Fonden Novavis aktiviter, historie og hvordan vi smarbejder med f.eks. kommuner og forskningsinstitutioner.

[this div will be converted to an iframe]
×