Samtaler med alkoholbehandler

Erfaringer viser, at familiemedlemmer til en alkoholafhængig ofte oplever følelser som skam, skyld og vrede efterfulgt af håbløshed.

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

For hvad skal man gøre, hvis den, der har problemet, ikke selv vil erkende det? Erfaringer viser desuden, at det ofte er tabubelagt at tale om alkoholproblemer med andre. Hvert enkelt familiemedlem går med 'hemmeligheden' alene. Det gavner hverken den alkoholafhængige eller de pårørende. Derfor tilbyder Novavis professionelle alkoholbehandlere samtaler, om de særlige problemer, man oplever som pårørende. Der tales om, hvad alkoholproblemet gør ved dem, der er involveret, og der rådgives om, hvordan man som pårørende kan støtte et menneske med alkoholproblemer, samtidig med at man passer på sig selv. Det giver luft at få sat ord på det, man har oplevet - og det giver mulighed for at lave forandringer i ens liv.

Samtalerne er gratis, og ønsker man at være anonym, er der mulighed for det. Alle medarbejdere har tavshedspligt. Særligt tilrettelagte samtaleforløb for pårørende tilbydes i vore afdelinger i Glostrup, Hillerød, Køge og Lyngby

Se også Novavis tilbud om familiebehandling.

[this div will be converted to an iframe]
×