Psykiatrisk udredning

Dobbeltdiagnose team tilbyder hurtig hjælp til psykiske og psykiatriske udredninger

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Mere end halvdelen af de personer, som er i behandling for alkoholmisbrug, har samtidigt en psykisk eller psykiatrisk lidelse, som angst, OCD, depression, personlighedsforstyrrelse, ADHD e.l.

Når flere diagnoser er til stede samtidig, taler man om psykiatrisk komorbiditet. I de tilfælde bliver udredningen mere kompliceret, fordi alkoholmisbruget slører andre diagnoser, og misbruget betegnes derfor som selvmedicinering.
I Novavi ser vi jævnligt patienter, der har gået i årevis med uopdagede psykiatriske lidelser. Vi er specialister i at behandle og udrede patienter, som pga. af stort alkoholforbrug slører deres psykiske og psykiatriske problemer og diagnoser. Med kvalificeret udredning kan vi sætte målrettet ind med den rette behandling og gøre vejen ud af misbruget kortere.

 

Få hjælp hos Dobbeltdiagnose Teamet 

Vi tilbyder psykiatriske og psykologiske udredninger og speciallægeerklæringer, som gør det muligt at få borgere og patienter hurtigere videre i et forløb.
Speciallægeerklæringer bliver skrevet i et let og forståeligt sprog. Sammen med lægeerklæringen får du som samarbejdspartner mundtlig overlevering af erklæringens konklusioner af den medarbejder, der har udarbejdet erklæringen, hvis du ønsker det. Det kan ske ved en afleveringssamtale eller telefonsamtale og er inkluderet i prisen.
Vores professionelle behandlerteam, der består af speciallæger, psykologer, neuropsykologer og sygeplejersker, leverer følgende ydelser:


 

YDELSE:

PRIS: 

Psykiatrisk vurdering

5.500 kr.

Psykiatrisk speciallægeerklæring 

10.500 kr.

Psykiatrisk speciallægeerklæring + opfølgning hos læge 

12.000 kr.

Konsultation hos psykiater  

1.900 kr.

Psykologisk testning (intelligenstest, kognitivt testbatteri mv.)  

Fra 5.000 kr.

Psykologsamtale pr. session  

1.100 kr.  


 

 

 

 

 

 

 

MERE INFORMATION OG BESTILLING AF YDELSER:


Behandlingsansvarlig overlæge, speciallæge i psykiatri Henrik Rindom:
Tlf: 3945 5455
Mail: novavi@novavi.dk
Sikker mail: sikkermail@novavi.dk

Koordinator Tina Janner:
Mail: tjr@novavi.dk
Mobil: 2494 1631.

 

 

[this div will be converted to an iframe]
×