Alkoholbehandling hos Novavi

Drikker du for meget, eller er du pårørende til en, der drikker for meget, så kan du gratis, anonymt og uden tidsbestilling henvende dig i et af Novavis ambulatorier og starte i alkoholbehandling.

Kontakt Novavis ambulatorier
alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Novavi behandler hvert år mere end 3.000 mennesker, der ønsker at ændre deres forhold til alkohol. Novavi tilbyder ambulant alkoholbehandling på 11 behandlingssteder i Københavnsområdet og på Sjælland.

Hvis du kender en, der drikker for meget, og som derfor har brug for alkoholbehandling, så ring til os på 39 45 54 55

Du kan også henvende dig direkte på et af vores behandlingssteder, du finder adresser og åbningstider her

 

 

Ambulant Alkoholbehandling

Ambulant alkoholbehandling betyder, at man bor hjemme og kan passe sit arbejde, mens man deltager i alkoholbehandlingen. Hos Novavi tilbyder vi fuld anonymitet i forbindelse med alkoholbehandling, og du behøver således kun fortælle om alkoholbehandlingen til dem, du selv ønsker skal vide det.

Samtidig er ambulant alkoholbehandling hos Novavi gratis, så det koster dig ikke en krone få styr på alkoholen.

 

Ambulant alkoholbehandling kontra døgnbehandling

I Novavi tilrettelægger vi vores alkoholbehandling efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger, og vores medarbejdere på ambulatorierne består af læger, sygeplejersker og socialrådgivere. Den ambulante alkoholbehandling har den store fordel fremfor døgnbehandling, at borgeren kan fortsætte sit normale liv, mens man er i behandling. Da der samtidig ikke er dokumentation for, at døgnbehandling skulle være en mere effektiv behandlingsform, har den ambulante alkoholbehandling klare fordele fremfor døgnbehandlingen.

 

Sådan foregår den ambulante alkoholbehandling

I Novavi fastsætter man sammen med en alkoholbehandler mål for alkoholbehandlingen. Nogle ønsker at holde helt op med at drikke alkohol, nogle ønsker at reducere deres forbrug. Man går til regelmæssige samtaler med en alkoholbehandler, typisk i 6-12 måneder.

 

Der er ingen ventetid på alkoholbehandling hos Novavi

Du kan gå ind fra gaden på et af vores ambulatorier, og begynder din ambulante alkoholbehandling med det samme.

 

 

Ingen offentlig registrering

Ambulant alkoholbehandling hos Novavi foregår anonymt. De offentlige myndigheder bliver ikke underrettet, når du er i alkoholbehandling hos Novavi.

 

Har jeg behov for alkoholbehandling?

Der er ikke noget facit på, om du har behov for alkoholbehandling. Nogle vælger at gå i alkoholbehandling, fordi de ikke bryder sig om den måder, de er på, når de drikker. Andre fordi deres forbrug har taget overhånd. Her er fire punkter, der kan hjælpe dig mod et svar:

  • Flere har sagt, de synes, du drikker for meget
  • Du har svigtet vigtige aftaler på grund af alkohol
  • Du har haft sygedage på grund af tømmermænd
  • Du skal drikke mere end tidligere for at blive påvirket

Du kan læse mere om alkoholafhængighed her – og hvorfor vi ikke bruger begrebet alkoholiker her

Men, siden du er kommet så langt, som at læse om ambulant alkoholbehandling hos Novavi, anbefaler vi, at du kontakter et af vores ambulatorier. Her kan vores medarbejdere gøre dig klogere på, om du har behov for alkoholbehandling. Det er gratis, og du kan være anonym.

 

Alkoholbehandling tæt på bus og tog

Novavis ambulatorier ligger tæt på bus og tog, hvilket gør det nemmere at komme i alkoholbehandling.

 

Supplementer til alkoholbehandlingen

Antabus

Antabus kan bruges som supplement til alkoholbehandling, da Antabus kan motivere dig til at stoppe med at drikke. Det skyldes, at det er farligt at drikke, mens man er på Antabus. 

Vil du vide mere om Antabus, så se her 

 

Risolid

Når du er i alkoholbehandling i Novavi, kan du godt få abstinenser. Abstinenserne kan give fysiske og psykiske gener, der til tider kan være alvorlige. Hos Novavi benytter vi Risolid som supplement til alkoholbehandlingen. Risolid virker dæmpende på de abstinenser man har, når man er i alkoholbehandling.

Læs mere om Risolid her 

[this div will be converted to an iframe]
×