Kontaktinformation

Har du spørgsmål til Novavi kan du kontakte vores sekretariat på telefon +45 39 45 54 55 eller på mail novavi@novavi.dk eller sikker mail: sikkermail@novavi.dk.

Familie alkoholiker.jpg

Familie alkoholiker

For mange mennesker er det enormt hårdt, hvis der er en i ens familie, der er afhængige af alkohol. For nogen føles det som om man er vidne til, at en man holder af smider sit liv på gulvet og tackler en masse problemer på egen hånd, men på en dårlig måde. Det er ikke altid, at den alkoholafhængige ønsker hjælp, og af og til ser de ikke selv problemet.

Hvis du kender en, der har et alkoholproblem, er det vigtigt at du kontakter professionel hjælp hos Novavi. Det kan være meget svært at påpege et problem, hvis man er i familie med en alkoholiker, og det er ligeså svært, hvis der er tale om en ven. Derfor er det også en rigtig god ide, at du som pårørende får professionel hjælp hos Novavi.

Hold øje med tegnene på alkoholafhængighed

Mange har svært ved at bedømme, hvorvidt der er tale om en decideret afhængighed. Er man det mindste i tvivl, råder vi dig til især at holde øje med væremåden:

  • Vedkommende går mere ud, drikker mere og ender måske i pinlige situationer.
  • Vedkommende drikker i smug og der er flere tomme flasker og dåser i hjemmet.
  • Personen har lettere ved at blive aggressiv.
  • Virker deprimeret.

Kender du en, der har problemer med alkoholafhængighed? Få hjælp hos Novavi i dag. Hos os hjælper vi dig med at hjælpe en, som du holder af.

[this div will be converted to an iframe]
×