Kontaktinformation

Har du spørgsmål til Novavi kan du kontakte vores sekretariat på telefon +45 39 45 54 55 eller på mail novavi@novavi.dk eller sikker mail: sikkermail@novavi.dk.

Familie til alkoholiker.jpg

Familie til alkoholiker

Når en forælder eller en i din familie kommer ud i et alkoholmisbrug, påvirker det hele familien. Især børn kan have svært ved at tackle det. Er du ung, og er der en i din familie med et alkoholmisbrug kan du få hjælp hos Ung Revers. Her taler vi om, hvordan det er at være barn af en forælder, som har problemer med alkohol eller stoffer. Vi hjælper dig også med, at tale om de ting, der kan være rigtig svære at tale om derhjemme og i familien.

Vi møder ofte børn og unge, der har det sådan. Men hos Ung Revers kan vi heldigvis være med til at hjælpe. Vi har nemlig mange dygtige børne- og ungebehandlere, som ved en masse om, hvad der sker i familier med alkohol og stofproblemer. De er vant til at tale med børn og unge, og har ofte stået i situationer, hvor de ved, hvad der kan være svært at tale om, sætte ord på.

Hjælper dig med at tale med din familie

Mange børn og unge synes, at det er svært at tale om deres følelser og tanker, når der er et misbrug i familien. Derfor vil vores behandlere hjælpe de unge på bedste vis, ved for eksempel allerede fra første gang, at beskrive for både den unge og for familien, at hvordan alkohol og stoffer faktisk påvirker hele familien. De vil også kunne hjælpe med at sætte ord på de følelser som den unge bærer rundt på. Derfor behøver de ikke selv sige en masse, men derimod blot være til stede, lytte og tage det til sig.

Ung Revers tilbyder gratis hjælp til børn og unge under 25 år, som er vokset op i familier med misbrug. I Ung Revers er vi bekendte med, hvordan alkohol eller stoffer kan påvirke en familie. Vi ved også, at man som barn og ung ofte kan gå med sine tanker alene. Derfor hjælper vi børn og unge til et liv uden familiens rus.

[this div will be converted to an iframe]
×