Misbrug

Har du spørgsmål til Novavi kan du kontakte vores sekretariat på telefon +45 39 45 54 55 eller på mail novavi@novavi.dk eller sikker mail: sikkermail@novavi.dk.

Misbrug.jpg

Misbrug

Når det kommer til misbrug af alkohol ser man ofte, at personen med alkoholafhængighed først ikke ved, at afhængigheden er ved at opstå. Er man ikke vant til at drikke meget vil man selvfølgelig være klar over, at ens forbrug stiger betragteligt, men det er ikke sikkert man ser det som et problem. Er man derimod vant til at drikke oftere, kan det være sværere at bedømme, hvornår et forbrug går hen og bliver et misbrug. Selve ordet misbrug kan være svært at forholde sig til, idet der i ordlyden ligger et tab af kontrol. Ligeledes forholder det sig med ordet alkoholiker, der ofte bruges i samfundet om en person, der har et alkoholmisbrug.

Hos Novavi bruger vi sjældent betegnelsen alkoholiker. Vi vælger i stedet at omtale misbruget som en alkoholafhængighed, da det understreger, at der er tale om noget som man bliver afhængig af.

Behandling hos Novavi.

Er du afhængig af alkohol, og har afhængigheden fået dig ud i et misbrug, kan du få gratis alkoholbehandling hos Novavi. Vi tilbyder ambulant alkoholbehandling, som betyder, at man bor hjemme og kan passe sit arbejde og sin hverdag, mens man modtager behandling.

Du kan læse meget mere om Novavis alkoholbehandling her.

[this div will be converted to an iframe]
×