Ny version af Aplan

Novavis App Aplan, der er udviklet til at hjælpe personer i alkoholbehandling, er udkommet i en ny version.

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Nyheder

Aplan har været i brug i lidt over to år. I den tid er der blevet indsamlet feedback fra både behandlere og borgere. Det har vist sig, at Aplan i den nuværende version er for kompliceret og ikke særlig brugervenlig.

Derfor bliver Aplan opdateret med et mere brugervenligt design. Der bliver skåret ned på de funktioner, som undersøgelser har vist, ikke bliver brugt. Til gengæld er der i den nye version tilføjet en genstandstæller, som kan kædes sammen med en målsætning om forholdet til alkohol. Der er ligeledes tilføjet mindfulnesslydfiler, som man kan bruge sammen med alkoholbehandleren i forløbet.

 

Hvad betyder det?

Hvis man allerede bruger Aplan og har registreret data i de forskellige dele af Aplan, vil man desværre opleve, at disse data kan gå tabt. Dette skyldes, at opdateringen er så omfattende, at data ikke kan overføres.

Derfor opfordrer vi til at tage screenshots af de registreringer, man gerne vil beholde. Så kan man uploade dem i den nye Aplan i ”din logbog”.

Hvis man ikke vil opdatere til den nye version af Aplan, skal man sikre, at telefonen ikke er indstillet til automatisk at opdatere apps. Vi vil dog på det kraftigste opfordre til at opdatere Aplan; den nye version er både nemmere at navigere i, og vi vurderer, at de nye funktioner vil være rigtig brugbare i et behandlingsforløb.

 

Har du spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til den nye version af Aplan, eller er bekymret for hvad opdateringen vil betyde for dig, må du endelig spørge din behandler.

Du kan finde kontaktoplysninger på vores ambulatorier her

Du kan læse mere om Aplan her

 

Download

Du kan hente app'en i Google Play og Apples AppStore

[this div will be converted to an iframe]
×