Henrik Thiesen vinder Novavi-prisen 2019

Novavis symposium er vel overstået og Novavi prisen gik til overlæge Henrik Thiesen for hans mangeårige ihærdige indsats for at etablere sundhedstilbud til socialt udsatte og misbrugere.

Læs pressemeddelelsen her
alkoholbehandling, stofbehandling, forskning, alkoholrådgivning

2019.09.12

Nyheder

Fonden Novavi-prisen 2019 blev uddelt onsdag den 11. september i København, hvor Novavi samlede godt 200 deltagere til symposium under overskriften ”Er afhængighed en hjernesygdom” om den nyeste forskning på misbrugsområdet.

Novavi prisen blev uddelt på årets symposium, hvor vi fik besøg af prominente forskere fra ind – og udland. Dagens hovedtaler var den førende forsker i afhængighed, Nora D. Volkow, der fortalte om hjernes rolle i misbrug, og hvordan det kan betragtes som en lidelse i hjernen.  

Prisen tilskrives en person, der statuerer et godt eksempel på en ekstraordinær lægefaglig indsats for en målgruppe, som social- og sundhedsvæsenet ofte ellers ikke møder. 

Vi er stolte af, at overrække Novavi prisen på 150.000 kroner til overlæge Henrik Thiesen, for sin mangeårige lægefaglige indsats for at forbedre sundhedstilstanden for mest socialt udsatte borgere. Årets prismodtager hædres for sin ihærdige indsats for det brobyggende arbejde mellem den enkelte borger og sundhedssystemet.

Vi ønsker Henrik Thiesen stort tillykke med Fonden Novavi-prisen og glæder os til at følge hans arbejde mange år fremover.

Henrik Thiesen er udpeget af Novavis priskomite, der består af førende stemmer på misbrugsområdet i Danmark – Læs mere om Fonden Novavi Prisen her (https://novavi.dk/om-novavi/fonden-novavi-prisen/

Novavi-prisen – og de medfølgende 150.000 kroner – uddeles hvert andet år, som en hædersbevisning for en særlig indsats inden for behandling, forskning eller forebyggelse på misbrugsområdet.

[this div will be converted to an iframe]
×