Introduktion til Fonden Novavi

Fonden Novavi er en non-profit virksomhed, hvis primære aktivitet er rådgivning og behandling indenfor alkohol- og stofafhængighed.

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Novavi arbejder hver dag for at de mennesker, vi støtter, rådgiver og behandler, får et styrket liv, hvor afhængighed ikke styrer livet.

Novavi har i dag afdelinger i København, på Sjælland og på Fyn

 

Nyt navn – samme gode behandling

Novavi har over 50 års erfaringer med alkoholbehandling, de fleste dog under et andet navn. Indtil december 2016 hed virksomheden nemlig Fonden Lænke-ambulatorierne i Danmark. Lænke-ambulatorierne var en udløber af den frivillige organisation Landsforeningen Lænken, der stadig laver et fremragende arbejde og som vi hos Novavi stadig har et tæt samarbejde med. Baggrunden for navneskiftet har været, at man fra bestyrelsens side ønskede et navn, der også favnede de dele af virksomheden, der ikke er ambulatorier. 

 

Novavi er lig professionalisme

Med over 50 års erfaringer med alkoholbehandling har Novavi etableret sig som en af de vigtigste organisationer i Danmark indenfor misbrugsbehandling. Novavi, har fokus på dokumentation og evidens i behandlingen, og tilrettelægger al behandling efter Sundhedsstyrelsens anbefalinger omkring misbrugsbehandling.

Tilsyn Novavi 2019

Tilsyn Novavi 2018

Tilsyn vedr. alkoholbehandling

Tilsyn vedr. Pensionatet

I Novavi er der fokus på forskning. Vi arbejder med effektmålinger i forhold til egne behandlingsmetoder, samarbejder med universiteter og hospitaler omkring en række forskningsprojekter, ligesom vi har stor fokus på at indgå samarbejder med fonde, producenter & andre aktører indenfor rusmidler, der kan tilvejebringe ny viden og hjælpe dem, der har brug for det.

Som aktør på misbrugsområdet betragter Novavi det som sin pligt at deltage i samfundsdebatten og bidrage med at skabe fokus på problemstillinger omkring alkohol og andre rusmidler.

Fonden Novavi har en bred vifte af aktiviteter, bl.a.:

  • Alkoholbehandling
  • Stofbehandling
  • Bosted til misbrugsramte
  • Familiebehandling og tilbud til pårørende
  • Forskningssamarbejde med div. universiteter og fonde
  • Rådgivningsaktiviteter for div. offentlige og private aktører
  • Tæt samarbejde med frivillige organisationer

 

[this div will be converted to an iframe]
×