Rikke, pædagog

Novavi Pensionatet er lige stedet for dig, hvis du i din praktik gerne vil deltage i spændende møder, handlingsforløb og forskellige pædagogiske processer.

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Rikke, pædagog

Forhenværende studerende.

Selvom Novavi Pensionatet er et lille sted, er det rigt på muligheder, for dig som studerende. Der er både tid og plads til at være kreativ, nyskabende og komme med forslag til ture, aktiviteter og selvfølgelig til nye eller anderledes handlingsmuligheder på det faglige plan. Både de ansatte, de frivillige og beboerne på stedet er meget imødekommende og gode til at inddrage en i husets dagligdag. Dette både inden for normer, kultur og pædagogik. Som studerende får man mulighed for at tilbringe meget tid med beboerne, men også mulighed for at sætte sig ind i en masse opgaver, der omfatter den støtte, der fagligt bliver ydet over for beboerne.

Tværfaglighed er en vigtig del af arbejdet på Pensionatet. Samarbejdet med de forskellige kommuner, sagsbehandlere, læger, behandlere, støtte-kontaktpersoner m.m. giver store muligheder for at udvikle sig både fagligt og personligt.

Novavi Pensionatet er lige stedet for dig, hvis du i din praktik gerne vil deltage i spændende møder, handlingsforløb og forskellige pædagogiske processer. Hvis du gerne vil føle, at der er plads til at komme med nye forslag til aktiviteter og arrangementer. Hvis du vil arbejde på et højt fagligt niveau og sidst men ikke mindst er interesseret i at møde en masse dejlige mennesker.

[this div will be converted to an iframe]
×