Forældregruppe

Alle forældre der har et barn indskrevet i Novavi Stofrådgivningen tilbydes et gratis forløb i forældregruppe.

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Forældregruppen er et tilbud til forældre, der har en ung indskrevet i Novavi Stofrådgivningen. I gruppen får rådgivning og støtte så de kan være der bedst muligt for deres børn, mens de går i behandling.

I forældregruppen er der mulighed for at dele de erfaringer og følelser, der er forbundet med at være forældre til en ung, der bruger rusmidler. Derudover formidler vi blandt andet konkret viden om:

  • Hvordan vi tænker om behandling og hvordan, vi håndterer den i praksis.
  • Stofferne, afhængighed og adfærd.
  • Håndtering af samtaler, dialog og konflikter.
  • Ungdomsliv og ungeperspektiver på verden.

Forløbet strækker sig over fire gange med ca. to unges mellemrum. Gruppen består af ca. 8 forældre og den ledes af en medarbejder fra Novavi Stofrådgivningen, Anine Boisen. Der er ikke løbende optag i gruppen, hvorfor vi opstarter en ny gruppe hver tredje måned og det er gratis for forældrene at deltage

Hvor og hvornår Møderne foregår i Novavi Stofrådgivningens lokaler, i tidsrummet fra klokken 17.00 – 19.00.

Dette har andre forældre sagt om at deltage i en forældregruppe:

Det er også det der med at høre hinandens historie, og så reflektere over det (…), altså det at kunne genkende sig selv i det man hører og så kunne bruge det. (…) så sker der en refleksion hen af vejen, så man selv får lavet sig nogle redskaber igennem de andres historier”

En anden siger:

”…Jeg tænker, det er den magtesløshed. Altså at møde nogen som har oplevet samme magtesløshed… der er noget, der er ens for os”.

Yderligere informationer: Anine Boisen 20181067

[this div will be converted to an iframe]
×