Til Forældre

Er dit barn mellem 15 og 30 år og har et problemgivende forbrug af hash eller andre illegale rusmidler, har det mulighed for at få behandling hos Novavi Stofrådgivningen.

t

Mange unge udforsker forskellige rusmidler i en kort periode og stopper så af sig selv igen. Men nogle oplever at have svært ved at styre det og det kan give problemer i forhold til den unges dagligdag, kontakt til forældre, skole osv. Hvis du tænker, det gør sig gældende for dit barn, har det muligvis brug for hjælp.

Det er kommunen, der skal bevilge og betale for behandlingsforløb.

I Danmark er der frit valg af behandlingstilbud og vi har en lov om behandlingsgaranti indenfor 14 dage. Derfor skal kommunerne tilbyde et behandlingstilbud indenfor 14 dage fra den dag, man som borger kontakter dem.

Vil du høre mere om vejen til at en ung kommer i behandling hos os, så er du velkommen til at kontakte vores visitator Isabella, 51489979

Novavi Stofrådgivningen tilbyder alle forældre til indskrevne unge ml. 15-30 år, at deltage i en forældregruppe og efterfølgende kan man, hvis man har lyst, fortsætte i en selvhjælpsgruppe.

Vi tilbyder også individuel forældre/familie rådgivning og terapi. Man skal ansøge kommunen om bevilling af samtalerne og man kan også betale dem selv.

For deltagelse i forældregruppe og eller individuelle samtaler gælder det, at den unge skal være indforstået med det.

[this div will be converted to an iframe]
×