Når hash eller stoffer fylder for meget

Hos Novavi Stofrådgivningen har vi stor erfaring med at hjælpe unge, der har et skadeligt forbrug af rusmidler. Det kan være du genkender, at hash hjælper dig til at slappe af eller at stoffer gør livet mindre trist? Måske vi også kan hjælpe dig! Kontakt os på 30 59 37 33

Læs om vores tilgang til behandling
alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Sådan kommer du i behandling

Her kan du se den typiske vej til behandling i Novavi Stofrådgivningen. Er du i tvivl kan du altid kontakte op på 30593733.

1

1. Kontakt din kommune og tal med en misbrugskonsulent eller en sagsbehandler. Spørg om der er mulighed for at starte et forløb hos Stofrådgivningen.

2

2. Hvis de siger ja, skal du til en samtale hos Stofrådgivningen (gerne med sagsbehandler eller forældre). Her får du mere af vide om vores tilbud og i samarbejde finder vi ud af, hvilket tilbud der vil være det rigtige for dig. Vi sender et forslag til din sagsbehandler.

3

3. Sagsbehandler godkender behandlingsforløbet, og Stofrådgivningen kontakter dig, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor du starter hos Stofrådgivningen!

Tilmeld dig vores nyhedsbreve

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve, for at blive holdt opdateret med nyheder om Fonden Novavi, forskning og behandlingsmetoder.

Tak for din tilmelding

Du vil nu fremover kunne modtage nyhedsbreve fra os.

G

Der er sket en fejl

Vi er kede af at der er sket en fejl i din tilmelding. Prøv venligst igen senere.

F
[this div will be converted to an iframe]
×