Tilmeld dig Novavi symposium og prisuddeling 2019

Onsdag den 11. september 2019 afholder Novavi for anden gang symposium og uddeling af Fonden-Novavi prisen på 150.000 kr. Du tilmelder dig nedenfor

Tilmeld dig her
alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Symposium om forskning, forebyggelse og behandling på misbrugsområdet

 

- samt overrækkelse af Fonden Novavi-prisen 2019

Fonden Novavi afholder for anden gang symposium og prisuddeling onsdag den 11. september 2019 på Axelborg i København under temaet Er afhængighed en hjernesygdom?

Hvorfor bliver vi afhængige? Og hvorfor holder vi ikke bare op?

I år sætter vi fokus på, hvilken betydning hjernen har for afhængighed. Symposiet vil give dig en bedre forståelse af afhængighed, som en sindslidelse der kan og bør behandles.

 

Symposiet er anledning til at samle fagfolk til oplæg, inspiration og debat om udviklingen inden for misbrugsområdet, så vi hele tiden kan sikre misbrugere i Danmark den bedste og mest effektive hjælp.

 

Novavi har igen i år inviteret en række prominente internationale og danske forskere. Dagens hovedtaler er den verdensførende hjerneforsker Nora D. Volkow, direktør for det amerikanske forskningscenter National Institute for Drug Abuse, der med sin banebrydende forskning har bidraget til forståelsen af afhængighed også er en hjernesygdom. 

 

 

 

[this div will be converted to an iframe]
×