Job hos os - Bliv en del af teamet for stof- og alkoholbehandling
Om Novavi
Arbejde hos Novavi

om novavi

Arbejde hos Novavi

Fonden Novavi opfordrer alle uanset alder, køn, religion, etnisk baggrund mv. til at søge ledige stillinger.

Fonden Novavi tilbyder stof- og alkoholbehandling og rådgiver pårørende. Vi er ca. 180 ansatte, primært med social- og sundhedsfaglige uddannelser.

“Når man arbejder i et lukket fængsel, så er det rart, at Novavi giver én fagligt frie rammer til at udvikle sig selv og andre. Jeg har kun gode ting at sige om mit arbejde.”

Svend, misbrugsbehandler for indsatte i fængsler

En del af Fonden Novavi er også Novavi Pensionatet, Novavi Stofrådgivningen samt Novavi Ung Revers, som er et tilbud til børn og unge, der er vokset op i familier med misbrugsproblematikker.

Vi varetager flere opgaver for Kriminalforsorgen – her står vi for døgnbehandling, efterbehandling, ambulant behandling og forsamtaler i fængsler og arresthuse.

Vi søger ofte nye kvalificerede og engagerede kolleger til vores mange tilbud.

“Jeg er meget glad for mit arbejde som leder hos Novavi – det er også derfor, jeg har været ansat her i 14 år. Jeg har fagligt udfordrende opgaver og kompetente kolleger. Jeg oplever mit arbejde som meningsfuldt, da vi hver dag arbejder for at hjælpe borgere til et liv uden rusmidler. Hos Novavi er der altid plads til nysgerrighed, tvivl og sparring, så vi sammen kan skabe de bedste resultater.”

Jane, enhedsleder for alkoholambulatorium

Sådan ansætter vi i Novavi

Alle ledige stillinger hos Novavi slået op på novavi.dk og på relevante jobportaler.

Hvis et job matcher dine ønsker og kvalifikationer, modtager vi meget gerne din ansøgning, CV og relevante bilag igennem vores rekrutteringssystem. Klik blot på søg-knappen i stillingsopslaget.

Når du har sendt din ansøgning, får du en mail, der bekræfter, at vi har modtaget din ansøgning. Det er din sikkerhed for, at dine dokumenter er uploadet korrekt i rekrutteringssystemet.

Vi registrerer navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Det sker for at kunne behandle din ansøgning og komme i kontakt med dig igennem rekrutteringsprocessen. Ansættelsesudvalget og Novavis HR-konsulenter har adgang til dine oplysninger, ligesom adgang kan blive tildelt eksterne samarbejdspartnere, der hjælper med rekrutteringen.

Ved fremsendelsen af din ansøgning, bliver du bedt om at give samtykke til, at vi må anvende ansøgningen til rekrutteringsformål i op til seks måneder, hvorefter den slettes automatisk.

Du kan til enhver tid trække din ansøgning tilbage, hvor den så bliver automatisk slettet i systemet.

Senest efter ansøgningsfristens udløb, udvælger ansættelsesudvalget de kandidater, som udvalget ønsker at se til samtale. Er du blandt dem, kontakter vi dig enten pr. telefon eller pr. mail for at invitere dig til en samtale.

Til samtalen møder du udvalgte deltagere fra ansættelsesudvalget, som typisk består af den ansættende leder og én til to medarbejdere fra afdelingen. Til samtalen vil vi stille uddybende spørgsmål til din ansøgning for at få et mere dybdegående indtryk af dig, dine kompetencer og dine forventninger til jobbet. Samtalen er også din mulighed for at stille spørgsmål til arbejdspladsen, opgaverne eller hvad du ellers gerne vil vide om den ledige stilling.

Som en del af rekrutteringsforløbet, er det desuden en mulighed, at du kan blive spurgt om samtykke til at kontakte referencer.

Hvis vi tilbyder dig jobbet, ringer vi til dig. Har vi ikke tidligere talt om løn, så gør vi det i forbindelse med at du bliver tilbudt jobbet.  Du har altid mulighed for at tale med en tillidsrepræsentant om den løn, som vi tilbyder dig. Kontakt HR for at få oplyst, hvilken tillidsrepræsentant, der dækker din overenskomst. Kontakt HR på hr-lon@novavi.dk.

Du vil også få en mail fra HR, hvor vi bekræfter ansættelsen. Bekræftelsen er juridisk bindende for Novavi og gælder indtil du modtager dit ansættelsesbrev i e-boks. Vi bestræber os på, at du har dit ansættelsesbrev inden du starter i din nye stilling hos os.

Hvis du har været til samtale, men vi vælger at ansætte en anden kandidat, vil du som udgangspunkt få et mundtligt afslag.

Hvis du ikke har været inviteret til samtale, sender vi dig et afslag på mail – senest når hele rekrutteringsprocessen er afsluttet.

Ledige stillinger hos Fonden Novavi

Novavi Frederikssund søger Engageret sygeplejerske med erfaring indenfor misbrugsbehandling

Er du en kompetent og imødekommende sygeplejerske, der gerne vil hjælpe mennesker fri af afhængighed og konsekvenserne af et alkoholmisbrug? Vil du gerne udfordres fagligt? Så bør Novavi Frederikssund være din nye arbejdsplads.

Modtag Novavis stillingsopslag direkte i din indbakke

Tilmeld dig vores jobagent. Måske er et job hos Novavi interessant for dig eller dit faglige netværk?

 

Jobagent

Når du tilmelder dig vores jobmailservice behandler vi dit navn og din e-mail.

Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er, at vi kan distribuere information til dig omkring ledige jobs i Novavi. Du skal i forbindelse med tilmelding af servicen, give samtykke til at vi må behandle dine oplysninger til dette formål.
Oplysningerne opbevares så længe du ønsker at modtage jobmails. Du kan nemt afmelde dig servicen (nederst i de mails du modtager fra os), hvorefter dine oplysninger automatisk bliver slettet.

I Novavis privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside.

Accept

Uopfordrede ansøgninger

Fonden Novavi modtager med glæde uopfordrede ansøgninger, og vi giver også en kop kaffe, hvis du vil vide mere om Novavi som arbejdsplads.

Den gode historie i Novavi

I Novavi prioriterer vi, at dele de gode historier og fejre sejrene. Vi er en organisation i rivende udvikling. Oplevelsen af, at vi som organisation udvikler os og fylder i vores fælles hverdag.

Den gode historie

Vi skal dele ”den gode historie”, for at få os til at føle os som en del af noget større. For at sikre, at fokus ikke primært er på det svære og det, som ikke fungerer. For at styrke vores arbejdsidentitet, og for at vi sammen og hver især kan føle, at vi ofte gør den lille, store forskel.

Den gode historie skaber sammenhængskraft og fællesskab. Den gode historie skaber arbejdsglæde og stolthed, såvel som den i en travl hverdag er en påmindelse om, hvilke værdier vi arbejder efter og hvilke mål vi stræber efter at nå. Den gode historie giver også perspektiv på ens eget arbejde og giver indblik i de mangeartede opgaver og funktioner, der er i en stor organisation som Novavi. Den gode historie styrker respekten for hinanden.

Det er der ikke et entydigt svar på. Den gode historie behøver ikke give mening for alle, men den skal fortælles til kollegerne alligevel. Afsættet for den gode historie handler om at føle stolthed, arbejdsglæde eller meningsfuldhed eller om at opnå et resultat, et nyt perspektiv, en udvikling eller en konkret oplevelse.

Frivillige facilitatorer til selvhjælpsgrupper

Kunne du tænke dig at arbejde frivilligt som facilitator i Fonden Novavi? Vi giver vi dig et Smart Recovery facilitator kursus, så du får de rette værktøjer.