Privatlivspolitik - Novavi
Privatlivspolitik
Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik gælder for Novavis behandling af dine oplysninger, når du besøger https://novavi.dk/

Introduktion

Når du besøger vores hjemmeside indsamler og behandler vi forskellige typer af personoplysninger om dig, fx i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbreve eller udfyldelse af kontaktformularer.

Vi indsamler og behandler også personoplysninger gennem de cookies, som hjemmesiden anvender.

Du kan læse mere om de enkelte former for behandling nedenfor.

Formål og behandlede oplysninger

Tilmelding til Nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev behandler vi dit navn og din e-mail. Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er, at vi kan distribuere information til dig, der passer til dine interesseområder.

Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke til at modtage vores nyhedsbrev, jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a.

De personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med din tilmelding til nyhedsbreve, opbevares så længe du ønsker at modtage nyhedsbrevene. Du kan nemt afmelde dig nyhedsbrevene (nederst i nyhedsbrevene), hvorefter dine oplysninger automatisk bliver slettet.

Kontaktformular

Når du sender en besked til os via en kontaktformular på hjemmesiden, indsamler og behandler vi dit navn, e-mailadresse, telefonnummer og de oplysninger du eventuelt skriver i kommentarfeltet. Formålet med behandlingen af personoplysninger er at kunne modtage og besvare din henvendelse.

Retsgrundlaget for behandlingen er vores legitime interesse i at modtage og behandle henvendelser fra brugere af hjemmesiden, jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra f (interesseafvejningsreglen).

De oplysninger, der er indsamlet via kontaktformularerne, opbevares i op til 60 dage.

Jobmailservice

Når du tilmelder dig vores jobmailservice behandler vi dit navn og din e-mail. Formålet med vores behandling af dine personoplysninger er, at vi kan distribuere information til dig omkring ledige jobs i Novavi.

Behandlingen sker på baggrund af dit samtykke til at modtage vores jobmails, jf. Databeskyttelsesforordningens art 6, stk. 1, litra a.

De personoplysninger, vi indsamler i forbindelse med din tilmelding af jobmailservicen, opbevares så længe du ønsker at modtage jobmails. Du kan nemt afmelde dig servicen (nederst i de mails du modtager fra os), hvorefter dine oplysninger automatisk bliver slettet.

Test

Når du tager en stof- eller alkoholtest på hjemmesiden kan de oplysninger vi indsamler – køn, alder, tidspunkt for testen og din besvarelse – ikke på nogen måde henføres til dig. Vi behandler således ikke personoplysninger i forbindelse med stof- eller alkoholtesten på vores hjemmeside. Det betyder, at du helt anonymt og sikkert kan tage en test på vores hjemmeside.

Cookies

Når du bruger vores hjemmeside, kan der via cookies indsamles oplysninger om fx brugeradfærd, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, browsertype, oplysninger om dine foretrukne indstillinger, geografisk placering, bruger ID’er mv. Vi indsamler ikke din IP-adresse, når du besøger vores hjemmeside.

Formålet med databehandlingen er at optimere brugeroplevelsen og websidernes funktion at generere brugbar og retvisende statistik samt at kunne skræddersy vores information og markedsføring om Novavis ydelser.

Behandling af personoplysninger til markedsføringsformål sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra a (samtykke).

Behandling til øvrige formål, fx statistik over hjemmesidebesøg, optimering af funktionalitet og lignende, sker på baggrund af databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1 litra f (interesseafvejningsreglen), hvor den legitime interesse for Novavi er at udvikle og vedligeholde en relevant hjemmeside, som fungerer optimalt.

Du kan læse mere om vores brug af cookies her.

Sikkerhed

Hos Novavi har vi høje standarder for sikkerhed, også når det gælder beskyttelsen af dine personoplysninger. Vi arbejder efter en IT-sikkerhedspolitik og har interne sikkerhedsretningslinjer, som vi følger i det daglige arbejde. Vi arbejder risikobaseret, så vi lever op til databeskyttelsesforordningens kravene om implementering af passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger.

Modtagere af personoplysninger

Novavi bruger en række samarbejdspartnere og leverandører, fx it-leverandører, i forbindelse med drift og udvikling af www.novavi.dk. I den forbindelse overlader vi personoplysninger til disse samarbejdspartnere, der derfor fungerer som databehandlere for Novavi. Databehandlerne behandler ikke oplysningerne til egne formål, men udelukkende til formål, der er fastlagt af Novavi. Vi benytter som udgangspunkt kun databehandlere i EU. I de tilfælde, hvor dette ikke er muligt, og der derfor overføres personoplysninger til 3. lande, sørger vi for, at overførslen bygger på et lovligt overførselsgrundlag, fx EU-kommissionens standardkontraktbestemmelser.

Oplysninger om din brug af hjemmesiden videregives i pseudonymiseret form til vores samarbejdspartnere bl.a. til forbedring og målretning af hjemmesidens indhold. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i vores cookiepolitik.

Dine rettigheder som registreret

Databeskyttelseslovgivningen giver dig en række rettigheder i forhold til dine personoplysninger. Du har fx ret til at anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, og du har ret til at modtage en kopi af de behandlede oplysninger. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine personoplysninger, som du mener er ukorrekte, forældede mv.

Du kan læse mere om dine rettigheder på datatilsynets hjemmeside.

Kontaktoplysninger

Fonden Novavi, cvr. nr. 56753117, er dataansvarlig for de persondata, som indsamles på novavi.dk.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker du at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

Fonden Novavi
Peter Bangs Vej 7a, 2. etage
2000 Frederiksberg
novavi@novavi.dk
tlf. 39 455 455