Vi passer på dine data

Privatlivspolitik på novavi.dk

alkoholbehandling, stofbehandling, alkoholiker, alkoholrådgivning, Novavi

Hos Fonden Novavi tager vi behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Formålet med denne Privatlivspolitik er at informere om, hvordan vi håndterer dine personoplysninger og hvad dine muligheder er.

Den 25. maj 2018 er databeskyttelsesforordningen om beskyttelse af personfølsomme data trådt i kraft i Danmark og resten af EU. De væsentligste ændringer pr. 25. maj 2018 er, at du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger. Du har også ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset, hvis dette er muligt i henhold til sundhedsloven, serviceloven og anden relevant lovgivning.

Vi indsamler kun oplysninger direkte fra dig og på dit udtrykkelige samtykke. Vi deler ikke dine oplysninger med tredje part. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.

Vi opbevarer dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt. Vi opbevarer kun personoplysninger så længe det er nødvendigt og til de formål, der er nævnt på denne side. Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvor vi har får data fra. Vi oplyser også gerne, hvad vi foretager os med disse data og hvordan vi opbevarer data.

De indsamlede data anvendes til udsending af nyhedsbrev. 

Du har altid mulighed for at afmelde et nyhedsbrev eller anden kommunikation modtaget via e-mail/sms ved at anvende afmeldingslinket direkte i udsendelsen. Desuden har du ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for markedsføring, ligesom du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Se www.datatilsynet.dk

 

Cookies

En cookie er en tekstfil, der placeres på din computer eller i andet IT-udstyr. En cookie gør det muligt at genkende din computer og indsamle oplysninger om, hvilke sider og funktioner du har besøgt. Den hjælper med at bevare dine valg, når du navigerer på NOVAVIs hjemmeside eller vender tilbage til den på et senere tidspunkt.

Cookies bruges på næsten alle hjemmesider og er ofte en forudsætning for, at hjemmesiden som digital kanal – med høj informationsrelevans - fungerer.

NOVAVI bruger primært cookies til at indsamle statistik om dine besøg og til at forbedre din oplevelse af besøget, så dine valg bliver mulig at gemme.

Hvis du nu eller i fremtiden ønsker at fravælge cookies, kan du gøre dette via dine browser-indstillinger.

[this div will be converted to an iframe]
×