Ekspert i XYZ
Modelfoto

Anonym og gratis alkoholbehandling

Vi kan hjælpe dig til et liv, hvor alkoholen ikke bestemmer over dig. Behandlingen følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og er ledet af læger. Vi har 60 års erfaring.

Danmarks største leverandør af alkoholbehandling

Vi behandler mere end 3.000 borgere om året

Behandlingen er evidensbaseret

Sundhedsfaglige behandlere

90 % er tilfredse med behandlingen

95 % oplever, at behandlingen virker

Har du brug for hjælp uden for åbningstid?

Aftenrådgivningen er åben hver mandag og torsdag mellem kl. 19.00-22.00.

Ring på 39 45 54 55.

Sanne sidder klar til at tale med dig.

Q&A om alkoholbehandling

Jf. Sundhedsloven § 141 kan du altid frit vælge, hvor du ønsker behandling, uanset hvor du bor. I Danmark har vi et frit valg, når det kommer til alkoholbehandling. Du kan vælge et offentligt såvel som et privat tilbud. Og du bestemmer selv, hvor i landet du vil i behandling. Du skal vælge et behandlingssted, som vækker tillid og hvor fagligheden og kvaliteten er i orden.

Jf. Sundhedsloven § 141, så er alkoholbehandling i Danmark gratis. Det koster dig dermed ikke noget at starte i behandling hos Novavi.

Jf. Sundhedsloven § 141, så har du ret til at modtage anonym alkoholbehandling. Hos Novavi tager vi anonymiteten meget alvorligt, og du behøver således kun fortælle om behandlingen til dem, du selv ønsker skal vide det.

Behandlingsgarantien betyder, at du senest 14 dage efter, at du har sagt ja til behandling, skal din alkoholbehandling være påbegyndt.

I Novavi overholder vi altid behandlingsgarantien, da du kan henvende dig direkte i et af vores behandlingssteder, og begynder din ambulante anonyme alkoholbehandling med det samme.

Online behandling har mere karakter af rådgivning og derfor afhænger det af din konkrete situation og dit mål. Rådgivningen er for dig, der ønsker at nedsætte eller at have bedre kontrol over dit alkoholforbrug. Gennem videosamtaler finder du og en professionel rådgiver sammen ud af, hvilken hjælp du har brug for og der lægges en personlig og holdbar strategi, så du kan få de alkoholvaner du ønsker.

Ambulant anonym alkoholbehandling betyder “uden indlæggelse”, og det vil sige, at man regelmæssigt møder op på behandlingsstedet og modtager behandling samtidig med du passer dit arbejde. Vi har behandling udenfor almindelig arbejdstid, således at du kan modtage din behandling før eller efter arbejde.

Når du møder op i ambulatoriet, vil du med det samme blive mødt af en læge eller alkoholbehandler, som vil sammensætte den nødvendige medicinske og terapeutiske behandling. Måske ønsker du at holde helt op med at drikke alkohol, måske ønsker du at reducere deres forbrug

Novavis anonyme alkoholbehandling bygger på stor viden om effektive og veldokumenterede behandlingsformer og tager udgangspunkt i, at de er tilrettelagt ud fra det enkelte menneskes ønsker og behov.

Det afhænger af din konkrete situation. Et typisk behandlingsforløb varer mellem 6-7 måneder hos Novavi.

Nej, alkoholbehandling i Danmark kræver ingen henvisning.

Behandlingsgarantien betyder, at du senest 14 dage efter, at du har sagt ja til behandling, skal din alkoholbehandling være påbegyndt.

I Novavi overholder vi altid behandlingsgarantien, da du kan henvende dig direkte i et af vores behandlingssteder, og begynder din ambulante anonyme alkoholbehandling med det samme.

 

Test dig selv

Tjek dit alkoholforbrug, og se, om du har brug for rådgivning og/eller behandling.

Ring til os i dag på +45 39 45 54 55

Du kan også skrive til os eller blive ringet op.