Kontaktinformation

Har du spørgsmål til Novavi kan du kontakte vores sekretariat på telefon +45 39 45 54 55 eller på mail novavi@novavi.dk eller sikker mail: sikkermail@novavi.dk.

Alkoholmisbrug.jpg

Alkoholmisbrug

Er du selv afhængig af alkohol eller kender du en der er? Måske har du brug for hjælp til at tackle situationen, og det er netop her, at Novavi kan hjælpe dig og sikre, at vedkommende kommer i behandling. Det kan være svært at sige med sikkerhed, hvornår en person er alkoholafhængig og måske har et alkoholmisbrug. Hos Novavi tilbyder vi ambulant alkoholbehandling, der følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Forløbet er helt gratis og anonymt.

Klik her for at finde dit lokale ambulatorium.

Klik her, hvis du vil finde behandlingstilbud.

Hvad kan man gøre som pårørende?

Som pårørende kan man ofte føle sig magtesløs, når man står i en situation, hvor der er mistanke om et alkoholmisbrug. Men som pårørende til en alkoholafhængig, spiller du faktisk en større rolle end du selv tror. Du kan nemlig være en vigtig del af den proces, der til sidst fører til behandling.

Har du på fornemmelsen, at en du kender drikker for meget, er det vigtigt at du kontakter nogen der kan hjælpe dig – og det kan Novavi.

[this div will be converted to an iframe]
×